שיחת משתמש:Yaniv.lazarovich

תוכן הדף אינו נתמך בשפות אחרות.
הוספת נושא
מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
תגובה אחרונה: לפני 10 שנים מאת Hanay בנושא משתמש:Yaniv.lazarovich/בית לז-רום
If you can't read Hebrew, click here. עברית | العربية | English | русский | español | italiano
שלום Yaniv.lazarovich, וברוך בואך לוויקיפדיה העברית!
כדי לסייע לך להצטרף לקהילת הכותבים והכותבות בוויקיפדיה, באפשרותך:
לסיוע נוסף
דפי עזרה
קבלת ייעוץ
עקרונות וקווים מנחים
כללי התנהגות בדפי שיחה

בברכה, חנה Hanayשיחהמיזם אוניברסיטת חיפה ממשיך 23:16, 30 ביולי 2013 (IDT)תגובה

קובץ:בית לז-רום.jpg[עריכת קוד מקור]

שלום לך,

העלית תמונה לוויקיפדיה העברית או לוויקישיתוף שעל פי הצהרתך בפרטי הרישיון, זכויות היוצרים של התמונה שייכות לאדם אחר. במקרה כזה יש לשלוח את אישורו של בעל הזכויות המתיר להעלות את התמונה ברישיון מתאים לוויקיפדיה, על פי הנוסח המופיע בדף ויקיפדיה:OTRS תחת הכותרת "הצהרת הסכמה לכל הבקשות", לכתובת: permissions-he@wikimedia.org, שכן ללא אישורו התמונה תימחק.
לסיוע נוסף, ניתן לפנות כאן ולהמשיך את השיחה, בדף שיחתי או בדלפק ייעוץ זכויות יוצרים.

תודה, --חנה Hanayשיחהמיזם אוניברסיטת חיפה ממשיך 23:16, 30 ביולי 2013 (IDT)תגובה

משתמש:Yaniv.lazarovich/בית לז-רום[עריכת קוד מקור]

שלום יניב, להלו הקישור לדף הטיוטה שיצרת משתמש:Yaniv.lazarovich/בית לז-רום. הערך עדיין לא נמצא במרחב הערכים. בכל מקרה הוא עדיין לא בשל לכך. הבניין יפה, אבל לא ברור מהערך מה החשיבות של המבנה הזה לעומת מבנים אחרים ברמת גן , תל אביב וכו'. ערך בויקיפדיה צריך להוסיף מידע אנציקלופדי ול להיות שיווקי.

אם לבניין יש ייחוד מבחינה היסטורית, ארכיטקטונית וכו' חשוב לכתוב זאת בערך. חנה Hanayשיחהמיזם אוניברסיטת חיפה ממשיך 12:34, 31 ביולי 2013 (IDT)תגובה

חנה שלום,

הוספתי מעט תוכן, אבקש לקבל את דעתך. תודה, יניב

שלום יניב, אני מצטערת אבל המידע הוא ממש מועט, ואולי אין מה לכתוב ואין מקום לערך נפרד על הבניין. אני מציעה שתסתכל על ערכים על מבנים אחרים בקטגוריה:תל אביב-יפו: מבנים.
כדי שהמשתתפים בדיון יוכלו לתקשר בקלות ולהבין מי כתב כל משפט, נהוג לחתום בדפי שיחה באמצעות הקלדת ~~~~ (ארבעה סימני ~) שהופכים לחתימה עם שמירת הדף. לחלופין, ניתן להשתמש בכפתור חתימה: חתימה.
נוסף על כך, נהוג להזיח תגובה באמצעות נקודתיים (הסימן :) בתחילת התגובה. כך נשמר הסדר בשיחה. אם כבר יש נקודתיים בתגובה שאליה אתם מתייחסים – נהוג להוסיף זוג אחד נוסף. באופן זה, נשמר הסדר בדיון ויודעים אילו דברים נכתבו כתגובה לדברים שהופיעו קודם. בברכה, חנה Hanayשיחהמיזם אוניברסיטת חיפה ממשיך 17:35, 31 ביולי 2013 (IDT)תגובה
היי חנה,
אני אנסה לעבות את המידע. באימייל ששלחתי לך היו דוגמאות של ערכים על בניינים באזור הבורסה בר"ג שאינם שונים מאוד מהבניין המדובר.
אבקש לדעת מה ההבדל? תודה,
יניב
יש הבדל, קרא את הערכים, בנוסף לבניינים מאד גבוהים יש יתרון מהיותם גבוהים. ואנא חתום עם 4 טילדות. חנה Hanayשיחהמיזם אוניברסיטת חיפה ממשיך 21:07, 31 ביולי 2013 (IDT)תגובה