קובץ:Uri Oron, November 2021 (GPOAVO 4064) (cropped).jpg

תוכן הדף אינו נתמך בשפות אחרות.
מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית

Uri_Oron,_November_2021_(GPOAVO_4064)_(cropped).jpg(265 × 360 פיקסלים, גודל הקובץ: 58 ק"ב, סוג MIME‏: image/jpeg)

ויקישיתוף זהו קובץ שמקורו במיזם ויקישיתוף. תיאורו בדף תיאור הקובץ המקורי (בעברית) מוצג למטה.

תקציר

Isaac Herzog in Beit HaNassi   (Wikidata search (Cirrus search) Wikidata query (SPARQL))
צלם
עמוס בן גרשום    wikidata:Q102226452
 
תיאור צלם ישראלי
קובץ זהויות
creator QS:P170,Q102226452
כותרת
Isaac Herzog in Beit HaNassi
תיאור
עברית: נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל, עורכים קבלת פנים בבית הנשיא לאסטרונאוטים האנלוגיים של סימולציית מאדים AMADEE-20, אשר זה עתה יצאו ממשימה אינטנסיבית בת שלושה שבועות המדמה משימה אנושית על פני מאדים, במכתש רמון.
באירוע השתתפו שני האסטרונאוטים הישראליים מהסימולציה, מנהל סוכנות החלל הישראלית תא"ל אורי אורון; מנהל פורום החלל האוסטרי ד"ר גרנוט גרומר; שגרירת אוסטריה בישראל חנה ליקו; מנכ״ל D-Mars ד"ר הלל רובינשטיין; וילדים הלומדים בתוכנית תב״ל (תלמידים בונים לווינים) ו-AMADEE-20.‏
בתחילת האירוע סיירו הנשיא ורעייתו בתערוכת טכנולוגיות חלל מתקדמות שהוצגה בבית הנשיא. האסטרונאוטים האנלוגיים מסימולציית ה-AMADEE-20 מאדים הראו לנשיא ולרעייתו את חליפות החלל בהן השתמשו בהדמיית המדבר.
לאחר מכן, הנשיא ורעייתו קיבלו הדגמות של טכנולוגיות חלל מתקדמות נוספות מתוצרת ישראל, שנתמכו על ידי סוכנות החלל הישראלית, ביניהן: חליפות החלל המגינות מפני קרינה סולרית של StemRad, אשר צפויות להצטרף למשימת הירח ארטמיס של נאס"א; ננו-לווין המסוגל לבצע ניסויים בתרופות בחלל שפותח על ידי SpacePharma; ננו-לוויין מתקדם עם אנטנות הנפרסות בחלל שמטרתן לספק קצבי נתונים גבוהים במיוחד שפותח על ידי NSL Comm; וטכנולוגיה שפותחה על ידי חברת Helios הישראלית לייצור חמצן מאבק-ירח ולהפקת פלדה בעלות מוזלת וללא פליטת פחמן דו-חמצני.
נוכחו גם תא"ל (במיל') אורי אורון, מנהל סוכנות החלל הישראלית במשרד החדשנות, המדע, והטכנולוגיה, ד״ר הלל רובינשטיין, מנכ״ל D-MARS אמר: ״AMADEE-20, ד"ר רעות סורק אברמוביץ', מומחית לאסטרוביולוגיה. סוף האירוע פורום החלל האוסטרי הפתיע את הנשיא עם תשורה מיוחדת שמוענקת באופן מסורתי למדינה המארחת של משימות ההדמיה של מאדים: גביש טִיוּטֶרׇה שנוצר על ידי סברובסקי מדגימות סלע מרחבי העולם ושברי מטאוריט ממאדים.
סימולציית AMADEE-20 מאדים נוהלה על ידי סוכנות החלל הישראלית ופורום החלל האוסטרי בשיתוף עם מועצת מצפה רמון ועמותת D-Mars. שישה אסטרונאוטים אנלוגיים משש מדינות שונות התגוררו במשך שלושה שבועות ב"תחנת חלל" ייעודית במכתש רמון, שנבחר בשל הדמיון שלו לפני השטח של מאדים, שם ביצעו סדרה של ניסויים מדעיים וטכנולוגיים פורצי-דרך, המדמים ניסויים מדעיים ופעולות המתוכננות במשימות מאוישות עתידיות למאדים. יום שלישי, כ"ז בחשוון תשפ"ב, 2 בנובמבר 2021. קרדיט צילום: עמוס בן גרשום/לע"מ.
המקום המוצג משכן הנשיא , ירושלים
תאריך יצירה צולם ב- ‏2 בנובמבר 2021‏, 18:26
מקור
תמונה זו נמסרה באדיבות דוברות בית הנשיא.
לחץ כאן בכדי לראות את כל התמונות שנתרמו על ידי דוברות בית הנשיא
אשת קשר: חנה יריב
גרסאות אחרות
image extraction process
התמונה שבקובץ זה נחתכה מקובץ אחר
 : Isaac Herzog in Beit HaNassi, November 2021 (GPOAVO 4064).jpg
original file

רישיון

w:he:Creative Commons
ייחוס שיתוף זהה
הקובץ הזה מתפרסם לפי תנאי רישיון קריאייטיב קומונז ייחוס-שיתוף זהה 3.0 לא מותאם.
הנכם רשאים:
  • לשתף – להעתיק, להפיץ ולהעביר את העבודה
  • לערבב בין עבודות – להתאים את העבודה
תחת התנאים הבאים:
  • ייחוס – יש לתת ייחוס הולם, לתת קישור לרישיון, ולציין אם נעשו שינויים. אפשר לעשות את זה בכל צורה סבירה, אבל לא בשום צורה שמשתמע ממנה שמעניק הרישיון תומך בך או בשימוש שלך.
  • שיתוף זהה – אם תיצרו רמיקס, תשנו, או תבנו על החומר, חובה עליכם להפיץ את התרומות שלך לפי תנאי רישיון זהה או תואם למקור.

כיתובים

נא להוסיף משפט שמסביר מה הקובץ מייצג

פריטים שמוצגים בקובץ הזה

מוצג

0.00625 שנייה

f-number אנגלית

5.6

60 מילימטר

ISO speed אנגלית

1,600

image/jpeg

היסטוריית הקובץ

ניתן ללחוץ על תאריך/שעה כדי לראות את הקובץ כפי שנראה באותו זמן.

תאריך/שעהתמונה ממוזערתממדיםמשתמשהערה
נוכחית00:34, 23 בספטמבר 2022תמונה ממוזערת לגרסה מ־00:34, 23 בספטמבר 2022‪360 × 265‬ (58 ק"ב)LonparisFile:Isaac Herzog in Beit HaNassi, November 2021 (GPOAVO 4064).jpg cropped 91 % horizontally, 82 % vertically using CropTool with precise mode.

הדף הבא משתמש בקובץ הזה:

שימוש גלובלי בקובץ

אתרי הוויקי השונים הבאים משתמשים בקובץ זה:

  • שימוש באתר www.wikidata.org

מטא־נתונים